Samsung Galaxy z flip 4
Een opvouwbaar model van Samsung

Samsung telefoon modellen vergelijken

Samsung is een merk dat elk jaar veel verschillende type smartphones uitbrengt. Iedere type bestaat uit vele modellen die sterk op elkaar lijken.

Er zijn dit jaar 55 verschillende modellen van Samsung te koop. Bij Samsung moet je daarom goed opletten de telefoon koopt met de juiste specificaties.

Onze telefoonvergelijker is daar zeer geschikt voor. Voer enkele verschillende modellen in, en bekijk wat de verschillen tussen de toestellen zijn. Vergelijk dan de verschillende prijzen, maar kijk vooral eerst welke model je het meeste aanspreekt.

Lijst met alle Samsung telefoonmodellen

Samsung GalaxyGalaxy Z Fold 
Samsung GalaxyGalaxy Z Flip 
Samsung GalaxyGalaxy Xcover 
Samsung GalaxyGalaxy S22
Samsung Galaxy Galaxy S21
Samsung Galaxy Galaxy S20
Samsung Galaxy Galaxy S10
Samsung Galaxy Galaxy Note 20
Samsung GalaxyGalaxy M53
Samsung Galaxy Galaxy M52
Samsung Galaxy Galaxy M33
Samsung Galaxy Galaxy M32
Samsung Galaxy Galaxy M23
Samsung Galaxy Galaxy M22
Samsung Galaxy Galaxy M13
Samsung Galaxy Galaxy M12
Samsung Galaxy Galaxy A8
Samsung Galaxy Galaxy A53
Samsung Galaxy Galaxy A52
Samsung Galaxy Galaxy A51
Samsung Galaxy Galaxy A50
Samsung Galaxy Galaxy A33
Samsung Galaxy Galaxy A32
Samsung Galaxy Galaxy A23
Samsung Galaxy Galaxy A22
Samsung Galaxy Galaxy A13
Samsung Galaxy Galaxy A12
Samsung Galaxy Galaxy A03
Samsung Galaxy Galaxy A02

Hoe werken de verschillende Samsung telefoons?

Alle Samsung modellen werken met Android, een besturingssysteem waar je telefoon op draait. Het bevat hiermee vele apps en functies die beschikbaar zijn op Google Play.

Samsung telefoons worden altijd geleverd met vooraf geïnstalleerde apps, waaronder Samsung Pay, Samsung Health en Samsung Email. Daarnaast hebben alle modellen een vingerafdruksensor om de telefoon te ontgrendelen.

De smartphones van het Koreaanse bedrijf zijn handig in de bediening en zien er mooi uit. Ze zijn vaak erg dun en mooi vormgegeven. Opvallend vinden we dat de modellen sterk van elkaar in prijs verschillen, van budgettelefoons tot telefoons die horen bij het duurdere segment.

De touchscreens vinden we erg snel reageren en verder valt het op dat je gemakkelijk door het menu bladert. Geen wonder dat het merk bijna net zo populair is als de iPhone modellen.

Vergelijk eens een Samsung telefoon die je aanspreekt met alle andere telefoonmerken en kom snel achter of het toestel iets voor jou is. Ook leuk als je een keer iets nieuws wilt proberen: de nieuwe Flip modellen, waarbij je de telefoon met scherm kunt opvouwen!

Vergelijk alle Samsung telefoons met abonnement