Welke providers bieden een voordelig mobiel abonnement?

Een mobiel abonnement is een abonnement waarmee je een mobiele telefoon kunt gebruiken voor bellen, sms’en en internetten.

Bestel je een nieuw mobiel abonnement, dan ga je een contract aan met een telefoonprovider voor een bepaalde duur. Dit kan maandelijks, 1 jaar of 2 jaar zijn. Aan het einde van die periode kun je hetzelfde abonnement verlengen of overstappen naar een andere aanbieder.

Een mobiel abonnement is een abonnement waarmee je een mobiele telefoon kunt gebruiken voor bellen, sms’en en internetten.

Rood met zwarte mobiele telefoon

Goedkoopste mobiele abonnement zonder telefoon (2023)

Simpel€ 3,50
Lebara€ 6,-
Youfone€ 6,50
hollands nieuws€ 7,50
Ben€ 7,50
Bovenstaande telefoonabonnementen hebben een contractduur van 2 jaar

Hoe kun je het beste telefoonabonnementen vergelijken?

Ben je op zoek naar een nieuw mobiel abonnement, dan is het verstandig om je eigen telefoongebruik te bepalen. Hoeveel data heb je nodig? En hoeveel minuten en sms’jes? Op die manier kun je de aanbiedingen goed met elkaar vergelijken

Neem ook altijd de tijd om de voorwaarden door te lezen. Het kan namelijk zijn dat een goedkopere aanbieding slechtere voorwaarden heeft. Zo bieden sommige aanbieders beperkt gebruik van internet buiten de EU aan.

Het is wel belangrijk om te letten op de toestelprijs, hier spelen veel aanbieders namelijk mee in hun eigen voordeel. Sommige aanbieders bieden bijvoorbeeld een nieuw toestel gratis aan, maar dan met veel duurdere maandprijs.

Je hoeft niet altijd een nieuwe telefoon te kopen, je kunt ook een sim only abonnement nemen als je geen nieuwe smartphone nodig hebt. Dan gebruik je de simkaart je eigen smartphone. Een voordeel van een sim only is dat je kunt kiezen hoeveel minuten, sms’jes en data je wilt.

We adviseren daarom altijd goed op deze punten te letten. Want niemand wilt natuurlijk teveel betalen voor een mobiel abonnement, met of zonder telefoon!

Welke providers voor mobiele abonnementen zijn er?

Op deze website kun je mobiele abonnementen van de grootste providers in Nederland met elkaar vergelijken. In Nederland zijn de volgende netwerken actief van de providers: KPN, Vodafone, T-Mobile en Tele2. Alle aanbieders van telefoonabonnementen leveren via deze netwerken.

Waar moet ik letten bij een abonnement??

Een abonnement heeft een contract van 1 of 2 jaar. Ook verschillen de belminuten, databundel en prijzen per provider. Maak om die reden een uitgebreide vergelijking van alle mobiele abonnementen.