Google pixel telefoons: Vergelijk alle modellen op een rij

Google Pixel telefoon

Google heeft sinds 2016 een telefoon die de Google pixel heet. De telefoons van Google zijn bekend om hun zeer goede camera, snelle prestaties en mooie strakke ontwerpen.

Ze hebben de nieuwste Android en krijgen de updates eerder dan andere telefoonmerken. De Google Pixel is eenvoudig en makkelijk te gebruiken met een pure Android besturingssysteem.

Er zijn veel verschillende Pixel modellen. Sommige zijn goedkoop en de premiumtelefoons van Google zijn juist weer wat duurder.

De nieuwste pixel modellen

Laten we eens kijken naar enkele van de nieuwste modellen van de Google Pixel:

ModelSchermgrootteOpslagruimteBeschrijving
Google Pixel 76.3 inch128GBEen betrouwbare, krachtige telefoon met een veelzijdige camera.
Google Pixel 7a6.1 inch128GBEen nieuw model dat een goede balans biedt tussen prijs en prestaties.
Google Pixel 7 Pro6.7 inch128GBHeeft een extra camera met telelens, waarmee je tot wel 30 keer kan inzoomen met hoge resolutie.
Google Pixel 6 Pro6.7 inch128GBEen van de populairste modellen van Google Pixel.
Google Pixel 6a6.1 inch128GBEen goedkoper alternatief voor de Google Pixel 6 Pro.

De prijzen van Google Pixel-telefoons verschillen van € 351,- tot € 797,- voor het premiummodel.

Waarom kiezen voor Google Pixel?

Google Pixel telefoons zijn allemaal uitstekende telefoons met Android. Er zijn veel functies die deze smartphones onderscheiden van andere smartphonest. Zo doen ze niet onder voor de camera’s van de iPhones van Apple. Ook bieden ze snelle prestaties en een strak design

Google Pixel-telefoons zijn dus een goede keuze. Ze hebben de nieuwste technologie en zijn makkelijk te gebruiken. Ze gaan ook lang mee, dus je kunt er lang plezier van hebben.

Ook bieden ze een goede prijs-kwaliteitverhouding en werken ze naadloos samen met Google diensten, zoals mail en Google Assistent.

Nog een voordeel: gebruikers krijgen 15 GB opslag voor foto’s en video’s op Google Foto’s. Dit betekent dat je genoeg ruimte overhoudt op je telefoon.

Met een snellader kun je de telefoon in 15 minuten opladen voor 7 uur gebruik. Ook prettig.

Hier zijn enkele algemene voordelen die review noemen over de Google Pixel telefoon:

  1. Camera: De camera van de Google Pixel maakt mooie foto’s, zelfs als het donker is. Het kan ook mooie foto’s maken van mensen en dingen van ver weg.
  2. Snelheid: De Pixel is snel en kan veel dingen tegelijk doen.
  3. Batterij: Je kunt de telefoon de hele dag gebruiken zonder hem op te laden. De batterijduur is gemiddeld. Maar als je veel spelletjes speelt of video’s kijkt, dan gaat de batterij sneller leeg.
  4. Uiterlijk en scherm: De Google Pixel 6 Pro ziet er mooi uit. Het heeft een groot scherm dat heel goed is voor spelletjes.
  5. Software: Google weet veel uit de telefoon te halen met software. Dat zien we vooral terug bij de camera.

Google kan veel waarde toevoegen met software. Een voorbeeld is de natuurlijke huidtinten in foto’s met Real Tone. Of functies zoals de Magic Eraser om ongewenste objecten uit foto’s te verwijderen. De Google Pixel is vooral een slimme telefoon, en krachtig genoeg voor de meeste mensen. Al kan de batterijduur wat ons betreft wel wat beter.