Sim only met onbeperkt Internet?

Sim only bundel met data

Sim only met onbeperkt internet is wat het klinkt: een mobiel abonnement waarbij je onbeperkt kunt internetten, streamen, downloaden, zonder je zorgen te maken over een datalimiet. Het geeft je de vrijheid om te kunnen internetten op je smartphone zonder zorgen.

Waarom kiezen voor sim only met onbeperkt internet?

Ten eerste, het gemak. Met een sim only abonnement met onbeperkt internet hoef je je nooit meer zorgen te maken over het overschrijden van je databundel. Dat betekent geen onverwachte kosten meer, en geen snelheidsbeperkingen buiten je bundel.

Ten tweede, de kostenbesparing. Er zijn al sim only abonnementen met onbeperkt internet vanaf 20 euro per maand. Dat is een kleine prijs om te betalen voor de vrijheid om te internetten zonder limiet.

Welke providers bieden sim only met onbeperkt Internet?

Er zijn verschillende providers in Nederland die een telefoonabonnement met onbeperkt internet aanbieden. Budget Mobiel biedt het goedkoopste onbeperkt internet aan voor slechts € 20,00 per maand. Let wel op dat de snelheid laag is bij deze provider.

Andere opties zijn Tele2, onbeperkt internet KPN, T-Mobile en Vodafone, met prijzen van € 25,00 tot € 35,00 per maand.

Goedkoopste sim only met onbeperkt internet

ProviderPrijs per MaandNetwerkContractduur
Budget Mobiel€20,004G1 maand
Tele2€25,005G2 jaar
KPN€31,505G2 jaar
Vodafone€32,505G2 jaar
T-Mobile€35,005G2 jaar

Hoe kies je de beste sim only met onbeperkt internet?

Ten eerste, de prijs. Vergelijk de verschillende aanbiedingen en providers. Kies daarna het abonnement die het beste past bij je budget.

Ten tweede, de snelheid. Sommige providers bieden 4G aan, terwijl anderen al 5G hebben. Hoewel 5G sneller is, is het nog niet overal beschikbaar, dus controleer de dekking in jouw gebied.

Ten derde, de voorwaarden. Sommige providers hebben een Fair Use Policy, wat betekent dat ze je snelheid kunnen verlagen als je te veel data gebruikt. Zorg ervoor dat je deze voorwaarden bekijkt voordat je een abonnement afsluit.