Moderne telefoon

Nieuwste telefoons: welke modellen komen uit in 2023?

Het zoeken naar een nieuwe telefoon kan een hele klus zijn. Er komen namelijk elk jaar vele smartphones op de markt. We helpen je graag de perfecte nieuwe telefoon te vinden met onze lijst met nieuwste smartphones voor dit jaar.

Vergelijk toekomstige modellen van de bekendste merken

Ieder jaar komen er tientallen nieuwe modellen uit van de bekendste telefoonmerken, dit maakt de keuze niet eenvoudig. Gelukkig hebben we de nieuwste telefoons voor je verzameld!

De aankomende telefoons van 2023

  1. Google Pixel Fold
  2. Huawei Mate X3
  3. OnePlus V Fold en V Flip
  4. Vivo X Flip
  5. Nothing Phone 2
  6. Apple iPhone 15
  7. Samsung Galaxy Z Fold 5
  8. Asus ROG Phone 7 Ultimate

Google Pixel Fold

Aan de ene kant hebben we de Google Pixel Fold. Naar verwachting zal Google zijn nieuwste opvouwbare smartphone in de tweede helft van 2023 uitbrengen. Hoewel de exacte specificaties nog niet bekend zijn, zijn er geruchten over een verbeterde camera en een nog snellere processor.

Huawei Mate X3

Vervolgens hebben we de Huawei Mate X3. Huawei heeft aangekondigd dat hun nieuwe opvouwbare vlaggenschip in het eerste kwartaal van 2023 zal worden gelanceerd. Verwacht wordt dat de Mate X3 een nog groter scherm en een verbeterde batterijduur zal hebben.

OnePlus V Fold en V Flip

Daarnaast is er de OnePlus V Fold en OnePlus V Flip. OnePlus’s nieuwste opvouwbare telefoons worden verwacht in het tweede kwartaal van 2023. De V Fold en V Flip zullen naar verwachting een nog betere schermresolutie en een snellere oplaadtechnologie hebben.

Vivo X Flip

Aan de andere kant hebben we de Vivo X Flip. Vivo’s nieuwste opvouwbare telefoon wordt verwacht in het derde kwartaal van 2023. De X Flip zal naar verwachting een verbeterde camera en een nieuwe AI-functie introduceren.

Nothing Phone 2

Vervolgens hebben we de Nothing Phone 2. Nothing’s tweede smartphone wordt verwacht in het vierde kwartaal van 2023. De Nothing Phone 2 zal naar verwachting een uniek ontwerp en verbeterde softwarefuncties hebben.

Apple iPhone 15

Daarna hebben we de Apple iPhone 15. Naar verwachting zal Apple zijn nieuwste model in september 2023 uitbrengen. Hoewel de exacte specificaties nog niet bekend zijn, zijn er geruchten over een verbeterde camera en een nog snellere processor.

Samsung Galaxy Z Fold 5

Aan de andere kant hebben we de Samsung Galaxy Z Fold 5. Samsung heeft aangekondigd dat hun nieuwe opvouwbare vlaggenschip in het eerste kwartaal van 2023 zal worden gelanceerd. Verwacht wordt dat de Z Fold 5 een nog groter scherm en een verbeterde batterijduur zal hebben.

Asus ROG Phone 7 Ultimate

Tot slot hebben we de Asus ROG Phone 7 Ultimate. Asus’s nieuwste gaming smartphone wordt verwacht in het tweede kwartaal van 2023. De ROG Phone 7 Ultimate zal naar verwachting een verbeterde schermresolutie, een snellere processor en geavanceerde gamingfuncties hebben.

Waarom een nieuwe smartphone kopen?

Er komen jaarlijks vele nieuwe mobiele telefoons in de winkels. Dan kan het knap lastig zijn om bij te blijven met de nieuwste modellen. Toch zijn goede redenen om te kiezen voor een gloednieuwe telefoon.

Nieuwere telefoonmodellen zijn betrouwbaarder dan oudere. Ook krijg je verbeterde specs en hardware vergeleken met oude telefoons.

Bovendien hebben nieuwere telefoons een batterij die nog lang meegaat op volle sterkte.

Genoeg redenen dus om aankomende telefoons in de gaten te houden. Wie weet zit er een mooi nieuw model voor je bij!