Telefoon met screenshot

Sim only met alleen bellen

Heb je geen mobiel internet nodig? Dan heb je genoeg aan een sim only abonnement met alleen bellen. Dit is een soort abonnement waarbij je alleen betaalt voor belminuten. Ideaal dus las je vooral belt en geen data gebruikt.

Goedkoopste sim only alleen bellen abonnementen

Op basis van onze vergelijking zijn er verschillende providers die sim only alleen bellen abonnementen aanbieden. Verrassend vinden we dat er goedkopere abonnementen zijn waar je toch nog data bij krijgt. Daarom staan deze ook in het overzicht. Hier zijn de goedkoopste opties:

ProviderDataMinuten en smsContractduurPrijs p.m.
Simpel500 MB100 min/sms2 jaar€ 3,50
Youfone500 MB150 min/sms2 jaar€ 3,50
Hollands nieuwe500 MB150 min/sms1 maand€ 3,50
Hollands nieuwe1 GBOnbeperkt min/sms2 jaar€ 3,75

Wat is een Sim Only Alleen Bellen abonnement?

Een sim only met alleen bellen, dus zonder internet, is een abonnement waarbij je alleen betaalt voor de belminuten. Dit is de beste optie als je alleen belt en geen data verbruikt.

Je overigens nog steeds internetten met je toestel, als je bijvoorbeeld wifi voor internettoegang gebruikt. Alleen als je geen gebruik wifi in de buurt hebt dan is internetten niet meer mogelijk.

Waarom kiezen voor alleen bellen zonder internet?

Er zijn verschillende redenen waarom je zou kunnen kiezen voor een sim only met alleen bellen. Ten eerste, het is vaak goedkoper dan een gewoon abonnement waar je ook betaald voor een internetbundel. Je betaalt tenslotte alleen voor de belminuten die je gebruikt.

Ten tweede, het is een goede manier om minder tijd op je toestel door te brengen. Want je kunt alleen nog internetten via wifi. Dat scheelt je weer schermtijd!