Disclaimer en voorwaarden van telefoonvergelijk.nl

Telefoonvergelijk.nl biedt je de mogelijkheid om onafhankelijk mobiele telefoons en abonnementen te vergelijken. Voordat je gebruikmaakt van onze diensten, raden we je aan om deze algemene voorwaarden nauwkeurig te lezen.

Toepasselijkheid

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle gebruikers van Telefoonvergelijk.nl. Door gebruik te maken van onze diensten ga je akkoord met deze voorwaarden.

Diensten

Telefoonvergelijk.nl is een vergelijkingswebsite die informatie verstrekt over mobiele telefoons en abonnementen. We bieden je de mogelijkheid om de verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken. Let op: Telefoonvergelijk.nl is zelf geen aanbieder van telefoons of abonnementen.

Affiliate links

Op Telefoonvergelijk.nl maken we gebruik van affiliate links. Dit betekent dat we een vergoeding ontvangen wanneer je via onze website een product of dienst koopt bij een van de aanbieders waar we mee samenwerken. Het gebruik van deze links heeft geen invloed op de prijs die je betaalt voor het product of de dienst.

Betrouwbaarheid informatie

We streven ernaar om de informatie op Telefoonvergelijk.nl zo nauwkeurig mogelijk weer te geven. Echter, we zijn niet verantwoordelijk voor eventuele fouten of onvolledigheden in de informatie die op onze website wordt verstrekt. Daarnaast kunnen we niet garanderen dat de informatie op onze website altijd actueel is.

Gebruik van de website

Het is niet toegestaan om de website van Telefoonvergelijk.nl te gebruiken voor illegale activiteiten of handelingen die in strijd zijn met deze algemene voorwaarden. Daarnaast is het niet toegestaan om de website te gebruiken voor commerciële doeleinden zonder onze toestemming.

Aansprakelijkheid

Telefoonvergelijk.nl is niet aansprakelijk voor enige schade die voortvloeit uit het gebruik van onze website of de informatie die op onze website wordt verstrekt. We zijn ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar we linken.

Wijzigingen

We behouden ons het recht voor om deze algemene voorwaarden op elk moment te wijzigen. De wijzigingen zullen op deze pagina worden gepubliceerd. Wij raden je aan om regelmatig deze pagina te raadplegen om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen.

Toepasselijk recht

Op deze algemene voorwaarden is het Nederlands recht van toepassing. Eventuele conflicten die voortvloeien uit deze voorwaarden zullen worden voorgelegd aan de bevoegde rechter in Nederland.

Als je nog vragen hebt over deze algemene voorwaarden of over onze diensten, kun je contact met ons opnemen via onze website.