Android telefoon
Android telefoon

Android telefoon modellen

Androidtelefoons zijn smartphones met het open source besturingssysteem van Google. Android draait op Linux en is ontworpen voor aanraakschermen.

Google Android bevat een groot aantal apps en functies die beschikbaar zijn op Google Play, de app store voor Android-apparaten.

Er zijn verschillende modellen en in vele prijsklassen, zodat je vast een Androidtelefoon kunt vinden die aansluit bij jouw wensen. Voorbeelden van Androidtelefoons zijn alle modellen van Samsung.

Of je nu op zoek bent naar het nieuwste model of liever een wat ouder en goedkoper model aanschaft, op deze site kun je alle Android telefoons bekijken. Zelfs de nieuwste modellen die nog maar net op de markt zijn. Zo kun je alle telefoon specificaties vergelijken van alle Androidtelefoons die te koop zijn.

Beste Android telefoons van 2023

Vergelijk hieronder de beste mobiele telefoons met het Android besturingssysteem:

TelefoonRedenPrijs
Google Pixel 7 ProUitstekende camera en groot scherm, aangedreven door Google’s Tensor G2-chip.$899
Samsung Galaxy S23 UltraHigh-end prestaties en uitstekende camera’s, met een nieuwe Snapdragon 8 Gen 2 processor.$1,200
Samsung Galaxy S23Compacte telefoon met voldoende schermruimte, nieuwe processor en grotere batterij.Onbekend
Google Pixel 7ADezelfde voordelen als de Pixel 7, maar tegen een lagere prijs, met een uitstekende 64-megapixel camera.$499
OnePlus 11Krachtige telefoon met snelle oplaadfunctie.$700

Android telefoon kopen

Op deze website kun je verschillende telefoons met Android vergelijken op specificaties die jij belangrijk vindt. Zo krijg je helder op een rijtje welke telefoons bij jou zouden passen, en welke juist niet geschikt voor je zijn.

Kies daarna de Androidtelefoon die het beste bij je past, zowel als het gaat om prijs en functies.

Iedere maand komen er weer nieuwe Android-telefoons uit, dus het is niet zo gek dat je op een gegeven moment door de bomen het bos niet meer ziet. Hopelijk hebben we je kunnen helpen met vergelijken van je favoriete modellen.